Betere woonomgevingen creëren

Adaptief aan evoluerende behoeften

 

DC Belgium is al meer dan 20 jaar actief als conceptuele projectontwikkelaar in Vlaanderen en Wallonië. Met zo’n 300-tal gerealiseerde units per jaar behoren we tot één van de grootste op de Belgische markt. Het is onze missie om projecten voort te brengen waarbij betaalbare en bovendien duurzame woonkwaliteit centraal staat, van grootschalige gebiedsontwikkelingen tot bijzondere appartementengebouwen en woningen. We ontwikkelen voornamelijk residentiële zones, maar gaan ook strategische partnerships aan voor de realisatie van bijzondere, gemengde projecten. Daarbij verliezen we nooit de reële behoeften in een bepaald gebied uit het oog en zijn we adaptief aan evoluerende impulsen in de sector. Dankzij de uitgebreide marktkennis, knowhow, jarenlange ervaring en een team van gedreven medewerkers heeft DC Belgium al vele toonaangevende referenties op zijn naam mogen schrijven.

 

Open dialoog

Breed draagvlak

 

Onze vergaande samenwerking met verschillende publieke en private instanties hebben er doorheen de jaren voor gezorgd dat onze projecten een breed draagvlak kennen. We communiceren daarbij altijd op een correcte en doorgedreven manier zowel met de overheid als met de buurt.  Wij wisselen graag ideeën uit met anderen om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Op deze manier zorgen onze projecten voor een meerwaarde voor de hele buurt.

 

Netwerk van betrouwbare partners

Focus op lokale behoeftes

 
Om onze kwaliteitsgarantie sterk te maken, omringen we ons door een netwerk van gereputeerde architecten, landschapsarchitecten, studiebureaus, aannemers en vastgoedmakelaars. Wij geloven dat voor een succesvolle realisatie van het project het absoluut noodzakelijk is om met alle betrokken partijen nauw samen te werken. We verkiezen om met partners te werken die vertrouwd zijn met de regio.