DC Belgium creëert betaalbare woonkwaliteit die meerwaarde biedt voor de bewoner en de omgeving, nu en in de toekomst.

Betere woonomgevingen creëren

adaptief aan evoluerende behoeften

 

DC Belgium is al meer dan 20 jaar actief als conceptuele projectontwikkelaar in Vlaanderen en Wallonië. Met zo’n 300-tal gerealiseerde units per jaar behoren we tot één van de grootste op de Belgische markt. Het is onze missie om projecten voort te brengen waarbij betaalbare en bovendien duurzame woonkwaliteit centraal staat, van grootschalige gebiedsontwikkelingen tot bijzondere appartementengebouwen en woningen. We ontwikkelen voornamelijk residentiële zones, maar gaan ook strategische partnerships aan voor de realisatie van bijzondere, gemengde projecten. Daarbij verliezen we nooit de reële behoeften in een bepaald gebied uit het oog en zijn we adaptief aan evoluerende impulsen in de sector. Dankzij de uitgebreide marktkennis, knowhow, jarenlange ervaring en een team van gedreven medewerkers heeft DC Belgium al vele toonaangevende referenties op zijn naam mogen schrijven.

Bekijk onze referenties

Lauwe aan de Leie

Wonen in het groen én aan het water

Procesmatige totaalaanpak

van planontwikkeling tot nazorg

 

DC Belgium heeft een coördinerende functie en vertrouwt voor de bouw en verkoop van zijn projecten op gespecialiseerde bedrijven (makelaars, aannemers en architecten) in de sector. We werken meestal samen met lokale partners die vertrouwd zijn met de regio. De relaties die we daarbij uitbouwen zien we net als onze projecten graag groeien. Bij elk project implementeren we een procesmatige totaalaanpak en dragen daarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel.

 

Onze verregaande samenwerkingen met verschillende publieke en private instanties hebben er doorheen de jaren voor gezorgd dat DCB-projecten een breed draagvlak kennen. We communiceren daarbij ook altijd op een correcte en doorgedreven manier met de buurt. We onderzoeken alle wettelijke en fiscale aangelegenheden met doorgedreven zorg en nauwkeurigheid. DC Belgium luistert naar anderen en wisselt graag ideeën uit om zo tot de best mogelijke oplossingen te komen. Aangezien we een relatief kleine organisatie zijn, zijn we zeer flexibel en kunnen we snel schakelen waar nodig.

Ons engagement