Bloeiende buurten

 

Betaalbaar wonen en zorgeloos leven, dat is ons uitgangspunt. Wij ontwikkelen niet enkel een gebouw, maar creëren een aangename leefomgeving waar men zich thuis voelt. Dat uit zich door in het hart van elk project ruimte te maken voor een buurtpark, een vijver of een groen binnengebied met spel- en ontspanningsmogelijkheden. Ingrepen die een extra dimensie aan een projectsite geven en een opwaardering voor de hele buurt betekenen.

 

Blik op de toekomst

 

Het is een bewuste keuze om toekomstgericht te ontwikkelen. Onze doordachte, energiebesparende maatregelen zorgen niet alleen voor een zeer lage energiefactuur, maar beantwoorden nu al aan de toekomstige energienormen. Daarnaast engageren we ons om milieubewust met kostbare bronnen om te springen door bijvoorbeeld een inventief waterrecuperatiesysteem te voorzien. Ontwikkelen met een blik op de toekomst gaat voor ons een stap verder. Door buurten met gevarieerde woontypes en voorzieningen te ontwikkelen, kunnen verschillende leeftijdsgroepen lange tijd samenleven en wordt het samenhorigheidsgevoel versterkt. Zo is de meerwaarde van elke woonunit verzekerd.

 

Zorgeloos uitkijken naar een nieuwe thuis

 

Onze kopers krijgen een vergaande klantenbegeleiding, waarbij ze de afwerking van hun appartement of huis kunnen afstemmen op hun eigen smaak en behoeften. In elke fase van het bouwproces worden ze vakkundig bijgestaan en persoonlijk geadviseerd. Zo kunnen ze zorgeloos uitkijken naar hun nieuwe woonst.